Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Kan je de juiste Finance of ICT kandidaat niet vinden?

Geen probleem!

Betaalbare ICT & Finance Recruitmentoplossingen voor elk type aanstelling 

Direct contact
Werving & Selectie op maat


“Laat je verrassen door onze succesvolle betaalbare MKB recruitmentoplossingen die gegarandeerd jouw toekomstige medewerker vindt”

We vinden het een uitdaging om te bewijzen dat we, óók voor die moeilijk vervulbare Finance of ICT- vacatures, geschikte kandidaten aan jou kunnen voorstellen. In een gespannen arbeidsmarkt moet je slimmer werken, sneller schakelen en beter de weg weten om een vacature toch vervuld te krijgen. En dat is precies waar wij goed in zijn.
Wij bieden betaalbare en transparante recruitmentoplossingen van operationele financiële -en ict professionals voor vaste functies en tijdelijke contracten:

Werving en Selectie

Invulling van vaste aanstellingen met garantie

vacature controller

Snel op zoek naar een Finance of ICT-professional voor een vaste aanstelling (contract bepaalde of onbepaalde tijd) bij jouw bedrijf?  Met onze unieke werving en selectie aanpak leveren wij binnen 21 dagen geschikte kandidaten en ook nog eens met garantie! Ideaal voor bedrijven die geen recruiter of recruitmentkennis in huis hebben. Ook bedrijven die –bijvoorbeeld door een sterke groei zelf geen tijd hebben om nieuwe mensen te werven, maken graag gebruik van onze dienstverlening. Lees hier hoe wij samen met jullie de geschikte kandidaat gaan vinden.

Direct contact
Werving & Selectie op maat

Detachering

Risicoloze inhuur bij tijdelijke projecten 

kandidaten vacature administrateur

Tekort aan budget wat betreft je vaste inhuur of geen ruimte in de huidige formatie? Zorgen over tijdelijke uitval (zwangerschap/ziekte) of heb je misschien behoefte aan korte termijn inhuur van specialistische kennis? Detachering is uitermate geschikt voor dit type tijdelijke opdrachten. Wij worden graag juridisch gezien de werkgever van jouw nieuwe tijdelijke medewerkers, waardoor wij alle risico’s dragen.  Interessant? Kijk dan eens rond binnen onze detachering afdeling. Hier delen wij alle voordelen met je en worden zelfs de nadelen kort toegelicht. Uiteindelijk ben je in staat om te bepalen of detachering als inhuurtype voor jou geschikt is. Zelfs voor situaties waarin je slechts kort wilt inhuren en daarna zelf werkgever wilt worden bieden wij een geschikte optie (Detavast).

Contact
Meer informatie