Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Finance student nodig om een vacature in te vullen?

Op zoek naar een Finance student die op korte termijn het financieel team binnen je bedrijf kan versterken of aanvullen?  Brainconsultant beschikt over leergierige Finance studenten die graag binnen hun eigen vakgebied werkervaring willen op doen.  Binnen dit netwerk van Finance talenten kun je wellicht je toekomstige en volwaardige (assistent) accountant of controller vinden. Heb je binnen je bedrijf behoefte aan Finance studenten? Heb je werkzaamheden voor max. 16 uur in de week die door een student of een pool van studenten kunnen worden uitgevoerd. Dan moet je zeker met ons contact opnemen.


Finance studenten die ‘eager’ zijn om te willen leren

Wij bieden accountancy studenten in verschillende functies:

 Assistent – Accountant;

 Fiscaal medewerker;

 Financieel medewerker;

 Debiteuren of Crediteuren medewerker;

 Meehelpen met Financiële rapportage en analyse.

Werkervaring opdoen binnen je bedrijf

Met Finance studenten binnen je bedrijf, sla je twee vliegen in één klap. Je biedt een student de kans om relevante werkervaring op te doen, maar tegelijkertijd kan deze student ook een goede aanvulling zijn op de financiële afdeling. Het aanbod van Financieel personeel wordt alleen maar schaarser. Maak daarom nu al kennis met ze. Desgewenst kan de student op een later moment een volwaardige functie binnen je bedrijf bekleden. Daar kan je met Brainconsultant altijd goede afspraken over maken. Wij denken tenslotte graag met de klant mee.

Zullen wij voor je op zoek gaan naar de juiste student?

Bespaar je zelf de kosten en moeite om goede Finance studenten te vinden. Binnen onze database staan wij dagelijks in contact met goede studenten van diverse financiële opleidingen die graag een goede werkplek zoeken in Groningen, Friesland of Drenthe. In de Noordelijke regio’s hebben wij inmiddels naam gemaakt binnen Finance en ICT gebied en bij het werven en selecteren van geschikte studenten en financieel personeel.