foto voor website gerwin

Gerwin Boon

Tweedejaarsstudent Human Resource Management aan de Hanzehogeschool te Groningen

Van september tot februari heeft Gerwin stage gelopen bij Brainconsultant. Omdat deze periode voor zowel Gerwin als voor Brainconsultant goed is bevallen, heeft Gerwin hier een contract getekend zodat hij tijdens zijn studie hier ook nog zijn werkzaamheden kan blijven uitvoeren als Sales Support. Op deze pagina vertelt Gerwin hoe hij zijn stage heeft ervaren en wat hij hier heeft geleerd.

Hoe kwam ik hier terecht?

Nadat ik het 1e jaar van mijn studie succesvol had afgesloten, was het de bedoeling om een stageplek te zoeken. Via een connectie kwam ik aan de vacature van Brainconsultant. Mijn eerste indruk was dat het mij een  interessant bedrijf leek en ik werd ook niet veel later gebeld om op gesprek te komen. Dit gesprek had ik als zeer prettig ervaren, er hing een leuke sfeer en ik voelde me erg op mijn gemak. Ik had nog andere sollicitaties lopen maar Brainconsultant sprak mij het meest aan en daarom heb ik ervoor gekozen om hier stage te lopen.

Wat sprak mij aan?

In het intakegesprek werd mij verteld dat Brainconsultant bezig is met een nieuw product: De digitale etalage. Hier zou ik veel mee te maken krijgen en het leek mij interessant om onderdeel te zijn van dit project om de bemiddeling tussen kandidaat en opdrachtgever nog effectiever te laten verlopen. In het gesprek, dat ik met Marc Ligeon voerde, viel mij op dat er een klik was tussen ons en dat zijn visie mij erg aansprak. Ook hadden wij dezelfde interesses en ik had er zin in om met hem als begeleider, hier stage te lopen. Het goede gevoel dat ik na het gesprek had, werd niet veel later bevestigd: Ik mocht stage lopen bij Brainconsultant.

Wat waren mijn taken?

Conclusie

Al met al heb ik hier een leuke stageperiode gehad en het ging voor mijn gevoel ook heel erg snel. Het was een hele leerzame tijd en ik ga hier ongetwijfeld veel aan hebben voor het verloop van mijn studie. Ook volg ik een cursus ‘Uitzendmedewerker cao ABU’  op kosten van Brainconsultant en ik hoop binnen een paar maand mijn diploma hiervan ook te halen. Ook heb ik hier leuke mensen leren kennen en doen we geregeld gezellige dingen naast het werk.  Daarom ben ik ook blij dat ik hier parttime de komende tijd aan de slag kan en mezelf nog verder kan ontwikkelen!

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30