Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Op zoek naar een vacature accountant of ast. accountant? Schrijf je nu in!

Als accountant ben je dagelijks bezig met het controleren en het opmaken van jaarrekeningen en het uitvoeren van de financiële administratie. Ben jij een accountant die graag zijn tanden zet in de cijfermatige kant van bedrijfsprocessen en op detacheringsbasis bij meerdere opdrachtgevers zou willen werken? Dan is Brainconsultant op zoek naar jou! Binnen ons netwerk van bedrijven vullen wij regelmatig een openstaande vacature accountant in.


Wat biedt Brainconsultant?

 Een groot netwerk van verschillende bedrijven binnen diverse branches waarin jij jezelf verder kunt ontplooien, of je nu een junior, medior of senior accountant bent;

 Wij hebben sneller en meer ingangen bij bedrijven waarmee wij een vertrouwensband hebben opgebouwd;

 Met onze BrainAcademy bieden wij uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bij te leren;

 Wij hebben diverse vacatures van crediteuren medewerker, debiteurenbeheerder, teamleider tot hoofd administratie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ben je een junior accountant die wil doorgroeien?

Heb je net je studie afgerond of moet je nog je eerste ‘echte’ werkervaring opdoen? Dan zit je bij ons helemaal goed. Voor gemotiveerde (aankomende) accountants bieden wij de beste mogelijkheden om zowel werkervaring op te doen, als jezelf verder te ontwikkelen. Heb je de juiste potentie, dan investeren wij graag in jou. Word je wel heel nieuwsgierig om een vacature accountant via Brainconsultant in te vullen, neem dan gelijk contact met ons op.

Direct inschrijven?

Denk jij een goede kandidaat te zijn om een binnen gekomen vacature accountant in te vullen, dan kun jij je gelijk online bij ons aanmelden en nemen wij contact met je op voor een nadere kennismaking. Wie weet zit jij straks helemaal op je plek bij één van onze opdrachtgevers die jou als accountant graag welkom heten.