Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Op zoek naar een vacature als administrateur?

Ben jij gek op cijfers en berekeningen en ben je op zoek naar een openstaande vacature administrateur in het noorden van het land? Brainconsultant is op zoek naar gemotiveerde junior, medior of senior administrateurs die een nieuwe werkplek zoeken voor kortere of langere periodes op detacheringsbasis of via werving en selectie. Met ons groot netwerk van bedrijven en onze specialisatie Finance en ICT, weten wij de juiste administrateur bij het juiste bedrijf te plaatsen.

Wat biedt Brainconsultant?

Om een vacature administrateur in te vullen, bieden wij je niet alleen een leuke werkomgeving aan, maar geven je ook uitstekende kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Met een maatwerk ontwikkelingsplan en het aanbieden van vakgerichte trainingen en cursussen via onze BrainAcademy, kun jij naar wens verder werken aan je ontwikkelingspotentieel. Met behulp van beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken, houden wij feedback over je functioneren binnen de bedrijven waar je wordt geplaatst.

Direct inschrijven?

Wil je graag een openstaande vacature administrateur invullen en ben je nieuwsgierig wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Meld je dan gelijk aan en dan nodigen wij je uit om onder het genot van een kop koffie je wensen en mogelijkheden als administrateur te bespreken. Waar mogelijk proberen wij je gelijk te matchen met een openstaande vacature administrateur binnen ons netwerk.