Ambitie in Werving en Selectie 

1) Dringend de beste Nee, dat slaat niet op onze eigen drive om alles anders aan te pakken, om voortdurend beter te worden, met als voornaamste doel:

2) Onze opdrachtgevers en onze kandidaten laten uitblinken, succesvol te laten zijn met zo min mogelijk zorgen over werving en selectie van personeel;

3) We begrijpen dat u dringend behoefte aan de beste kandidaat op de juiste plek. Dat komt mooi uit, want die hebben we in huis;

4) Belangrijk voor alle betrokkenen, zeker in de disciplines waar niks mis mag gaan en waar kwaliteit niet altijd vanzelf komt bovendrijven: Finance & ICT.

Doelen

1) Brainconsultant wil – net als de mensen waar we graag voor werken – verder komen.

2) Binnen drie jaar de nummer 1 Werving en Selectie brueau in Finance van Noord-Nederland.

3) Binnen vijf jaar in de Top-5 van Werving en Selectie bureaus in ICT van Noord-Nederland.

Brainconsultant heeft niet alleen brains, maar ook lef. We kunnen het, daar zijn we van overtuigd. En we kunnen niet wachten. Intussen ontdekken steeds meer klanten waarom ze op ons kunnen bouwen.

Copyright © 2021 Brainconsultant

Welkom! Deze website maakt gebruik van Cookies

Leuk dat jij mogelijk van onze dienstverlening gebruik wilt maken. Via de knop "instellingen" kun je aangeven of wij je voor marketingdoeleinden mogen volgen. Wil je dit niet dan klik je op "akkoord en sluiten" Alleen de noodzakelijke en statistiek-cookies worden verzameld maar geen persoonsgegevens. Dit helpt en ons de site te verbeteren. 🙂 Veel leesplezier!

Privacy policy | Akkoord & sluiten
Instellingen

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30