Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Team Brainconsultant

Rawan Al Mudhafar

Mijn naam is Rawan Al Mudhafar en 31 jaar jong. Ik werk sinds een jaar bij Brainconsultant als Jr. Recruitment Consultant. Ik studeer Human Resource Management aan de Hanzehogeschool deeltijd. Ik combineer dus werken en leren tegelijk, Marc Ligeon heeft mij de kans gegevens om bij Brainconsultant dit te kunnen doen. Ik leer elke dag heel veel binnen het bedrijf waar ik ook erg blij mee ben. Ik zorg binnen Brainconsultant voor de administratieve taken m.b.t. contracten. Ik help mee om geschikte kandidaten te werven voor onze klanten. Ik ben dagelijks samen met andere collega’s bezig om zo efficiënt mogelijk te werken met de verschillende systemen en programma’s. Dit is een enorme uitdaging voor mij, dat maakt het extra leuk en uitdagender voor mij om mijn leerdoelen te behalen. Ik kijk positief naar de toekomst bij Brainconsultant.Silvia Vivaldi

I am a designer and artist from Italy. As Italian, I am very passionate about my job and I love working on every kind of project that involve my creativity. Brainconsultant gives me the possibility to express myself by integrating new and creative solutions for the website, marketing and stationary. Art is my passion since I was a little one, and so I always followed my hart and mastered my skill first in the high school of art, then I graduate cum lode in the academy of Art in Rome. After that many courses and training about webdesign, Photoshop and Illustrator. I am still willing to learn and improve my knowledge every day!


Bart Scheerhoorn

Eind 2019 ben ik begonnen bij Brainconsultant vanuit het HBO IT Talents Program, wat gepaard gaat met een deeltijd opleiding business IT. Bij brainconsultant ben ik werkzaam als IT engineer, het is mijn werk om er voor te zorgen dat alle systemen binnen het bedrijf werken zoals verwacht. In anderhalf jaar tijd heb ik dus veel kunnen leren in zowel de praktijk als ook theoretisch. Buiten werk om ben ik dus veel bezig met school, maar mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden.


Krishan

Sr. Recruitment Consultant


Philip

Ik ben begonnen bij Brain in Juli 2019 als Devops uitzendkracht. Dit heb ik anderhalf jaar gedaan en ontzettend veel ervaring opgedaan met technologieen als Docker, Jenkins, Kubernetes, ElasticSearch en Automic ARA. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van web scrapers. Het schrijven van webcrawlers vind ik erg interesant, omdat je creatieve oplossingen moet bedenken om de benodigde data van een site te exfiltreren. In mijn vrije tijd begeef ik me meer aan de security kant van de IT wereld. Dan speel ik graag ‘Hack The Box’ of probeer ik malware te analyseren en de toegepaste technieken te begrijpen. Verder ben ik ook druk bezig met het leren van C++ en probeer ik de basics van Assembly te begrijpen. Ik kijk uit naar de toekomst bij Brainconsultant!Leyla Haji-zade

Ondertussen ben ik al meer dan twee jaar werkzaam bij Brainconsultant. Ik ben hier begonnen als parttime medewerker backoffice en heb uiteindelijk mijn roeping gevonden bij het marketingteam. Naast Brainconsultant ben ik student biomedical sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het zijn twee totaal verschillende werelden zou je zeggen, maar naast dat ik een wetenschappelijke kant heb, heb ik ook een creatieve kant waarmee ik mijn toevoeging geef aan het marketingteam. Ik ben graag bezig met het meedenken over design, het maken van promotiefilms, filmen van interviews om zo maar even een paar dingen op te noemen. Naast werk en studie ben ik graag aan het reizen, ga ik graag met vrienden en ben ik al 5 jaar bezig met stijldansen.