Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

De vacatures van brainconsultant

Onze vacatures

Alles begint bij een vacature. Het heeft geen zin om te solliciteren op een baan die je niet leuk lijkt of waar je geen beeld bij hebt. Daarom zorgen wij met onze vacatures dat je een zo goed mogelijk weet wat je kan verwachten en wat er van je verwacht wordt.

In onze vacatures, gericht op Finance en ICT, delen je potentiële toekomstige collega’s wat hun werkgever zo leuk maakt. Ook beschrijven wij graag hoe een gemiddelde week bij een werkgever eruit kan zien om het allemaal nog meer tastbaar te maken. We hebben veel verschillende soorten functies waar wij vacatures voor schrijven, zodat er vaak voor iedereen wat bij zit.

Finance

Wij richten ons voornamelijk op het bemiddelen tussen finance professionals en opdrachtgevers. Financieel personeel is vanzelfsprekend erg belangrijk voor een bedrijf. Dit wordt de laatste tijd steeds schaarser en als bedrijf moet je er als eerste bij zijn. Onze functies gaan van Medewerker Crediteuren- en Debiteuren tot financieel adviseur.

Wij beschikken over vacatures voor langetermijn en tijdelijke projecten. Wanneer je aan de slag gaat, vinden wij het belangrijk dat je je ook verder kan ontwikkelen. Dit doen wij door verschillende trainingen en cursussen met een maatwerk ontwikkelingsplan aan te bieden. Aan de hand van functionerings- en beoordelingsgesprekken met jou en de opdrachtgever beoordelen we je resultaten.

ICT

ICT vacatures zijn momenteel erg in trek. De vraag naar IT-professionals is de afgelopen jaren enorm toegenomen en deze trend lijkt zich voort te zetten. Met de steeds verdergaande digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen is er een groeiende behoefte aan goed opgeleide en ervaren ICT-specialisten.

Wij hebben verschillende soorten ICT-vacatures beschikbaar, variërend van softwareontwikkelaars en systeembeheerders tot controllers. Deze professionals zijn essentieel voor het bouwen en onderhouden van de complexe IT-infrastructuren die nodig zijn voor moderne bedrijven.

Solliciteer nu!

Ben je net klaar met een opleiding, of toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet kan jij binnenkort een nieuwe stap zetten in je carrière!


Vond je dit een interessant artikel en ben je benieuwd naar andere gerelateerde artikelen, neem een kijkje op onze nieuws pagina!

Heb je een vraag over een vacature of artikel? Of wil je ons om een andere reden spreken? Neem gerust contact met ons op via 050-211 0717of info@brainconsultant.nl. We maken graag kennis met je!

Auteur: Morris van Santen
Artikel over: De vacatures van Brainconsultant

Neem ook een kijkje op de website van onze partners:

HBO IT Talents | ICT
MCPHoreca| Horeca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *