Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Afscheid Tom Hidding

Afscheid Tom Hidding

om Hidding heeft afscheid genomen bij Brainconsultant en verteld over zijn ervaringen en herinneringen. 

Afscheid Tom Hidding

Mijn naam is Tom Hidding en ik ben bijna 2,5 jaar werkzaam bij Brainconsultant. Ik heb in mijn eerste half jaar mijn eerste stage van mijn opleiding Human Resource Management bij Brainconsultant gevolgd. Dit deed ik samen met medestudent Gerwin Boon. Gerwin heeft afgelopen zomer zijn laatste werkdag gehad voor Brainconsultant, omdat hij moest beginnen aan zijn tweede stage. Nu is het ook tijd voor mij om mijn tweede stage te volgen. In februari ga ik op stage op Curaçao!

In de tijd dat ik bij Brainconsultant zat heb ik veel geleerd. Toen ik begon wist ik niets van de processen van een detacheringsbureau. Daar heb ik nu veel ervaring in opgedaan. Daarnaast heb ik leren samenwerken met verschillende collega’s tegelijk en heb daarmee duidelijk leren te communiceren en doelen te stellen. Deze ervaring zal ik meenemen naar mijn volgende uitdaging.

Als iemand mij vraagt wat ik de leukste momenten vond bij Brainconsultant, komen bij mij een aantal momenten direct naar boven. Allereerst vind ik de sfeer op de werkvloer altijd goed. De omgang met elkaar is erg informeel, maar er wordt vooral ook hard gewerkt. Leuke momenten zijn ook altijd de personeelsuitjes geweest. Vaak weet je van tevoren niet wat je kan verwachten en dat zorgde dan vaak ook voor veel voorpret. Ook het voetbaltoernooi van de Mediacentrale en de basketbaltoernooien van Donar waren leuk activiteiten om met z’n allen te doen.

Afscheid Tom Hidding

Het werken bij Brainconsultant is voor mij altijd een plezier geweest. Toen ik begon zaten we met z’n allen aan één grote tafel. Dat was niet altijd even praktisch, want Brainconsultant bleef groeien. Op den duur zijn wij van de derde verdieping naar de zesde verdieping verhuist in de Mediacentrale. Hier is er meer ruimte voor iedereen en nog ruimte over voor uitbreiding. Deze uitbreiding zal er vast en zeker komen, want de manier hoe Brainconsultant werkt (persoonlijk en meedenkend) is goed gecombineerd met de (technische)mogelijkheden die er zijn in 2016.

Graag wil ik via deze weg ook Marc bedanken voor alle mogelijkheden die hij mij heeft gegeven om mij te ontwikkelen in Brainconsultant. Daarnaast wil ik natuurlijk ook al mijn collega’s met wie ik heb samengewerkt, bedanken voor de goede tijden die we samen hebben gehad.

Tot slot wil ik Brainconsultant als organisatie veel succes wensen in de komende jaren, want er staan mooie dingen te gebeuren!

Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl. 

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Afscheid Tom Hidding