Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

ICT stagiaires zetten zich op de kaart

ICT stagiaires

ICT stagiaires

Bryan Koolman


Bryan zit in het laatste jaar van de niveau 4 opleiding systeem beheer aan het Noorderpoort in Groningen. Hij loopt hier een half jaar stage. Samen met Mark werkt hij o.a. aan een webapplicatie die inzicht geeft in het aantal beschikbare financiële kandidaten in het Noorden (Groningen, Drenthe en Friesland).

Mark Kopenga


Mark zit in zijn eerste jaar van de niveau 4 opleiding applicatie ontwikkeling aan het Alfa College in Groningen. Dankzij zijn extra kennis op programmeer gebied (whizzkid) heeft zijn school besloten dat Mark 4 uur in de week bij ons mee mag lopen om praktijk ervaring op te doen.

De webapplicatie

Brainconsultant streeft er naar om alle beschikbare financiële kandidaten in het Noorden in kaart te brengen. Daarom heeft zij besloten dat er nog een extraatje aan de website moet worden toegevoegd.

Binnenkort is het mogelijk om alle beschikbare financiële kandidaten per regio in een gemakkelijk te gebruiken webapplicatie als overzicht op te vragen.  Via een API wordt er een connectie gemaakt tussen het CRM-pakket en de WordPress website. Zo kunt u als opdrachtgever zien of er voor uw functie iemand beschikbaar is bij u in de buurt. Snel even een kijkje nemen of er al nieuwe kandidaten zijn bijgekomen kan straks in een handomdraai, onze ICT stagiaires werken hard om dit zo snel mogelijk voor je toegankelijk te maken.

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Gedreven ICT stagiaires zetten zichzelf op de kaart