Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Het Recruitment Abonnement


Artikel over: Het Recruitment Abonnement

Werving & Selectie, maar dan anders…

Onze ambitie is om ondernemers te helpen met het invullen van hun openstaande vacatures. En dit willen wij gaan doen met een geheel nieuw concept: Het Recruitment Abonnement. Met dit abonnement kunnen wij u de flexibiliteit bieden, omdat u als opdrachtgever bepaalt hoelang het abonnement loopt.

Op deze manier kunnen we kostenbesparend te werk gaan. En omdat wij exclusief en intensief met uw vacature aan de gang gaan is deze ook sneller ingevuld. Door de behoefte om vraag en aanbod, binnen de arbeidsmarkt, dichterbij elkaar te krijgen, is het idee voor het recruitment abonnement ontstaan.  Hiermee helpen wij, zowel grote als kleine bedrijven, bij de werving en selectie van geschikte kandidaten. Met dit (flexibele) Recruitment Abonnement spreekt u zo snel mogelijk de beste mensen en zijn vacatures binnen een korte periode ingevuld.

Waarom willen wij een Recruitment Abonnement gaan aanbieden?

Brainconsultant  merkte op dat MKB Nederland in voorzichtigheid geboden is als het gaat om terugkomende kosten en er tegelijkertijd ambitie, (vaak ook noodzaak), tot groei is. En dat door huidige krapte op de arbeidsmarkt , de ideale kandidaat niet gevonden wordt. Vaak omdat ze geen recruitment-afdeling hebben en het inhuren van een recruitment bureau te duur vinden.  Ook na de Coronacrisis blijft er krapte op de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een sterke communicatie van het werkgeversmerk (“Employer Branding”) en een toegewijde professional die verstand heeft van recruitment.

Tevens heeft MKB Nederland ook last van de grote multinationals die met hun flitsende recruitment-strategieën en hun “snelle” aanpak, kandidaten beter naar hen toe weten te trekken.  Om hier verandering in te brengen gaat Brainconsultant dus gebruik maken van het recruitment abonnement.  Met Het Recruitment Abonnement haalt u, als bedrijf, een (flexibel) recruitment-afdeling binnen bij uw bedrijf. En dat voor een vast bedrag per maand. Wanneer het u uitkomt!

Zo kunt u ook flitsende wervingscampagnes starten en uw ideale kandidaat binnen halen. Zonder al te hoge kosten. Voor Brainconsultant staat kwaliteit heel hoog in het vaandel en zal dit met Recruitment Abonnement zeker kunnen blijven bieden.

De voordelen in een notendop:

  • Kostenbesparend t.o.v. no cure – no pay;
  • Vacatures worden sneller ingevuld;
  • Een ervaren recruiter zoekt voor u naar geschikte kandidaten;
  • Wij gaan uw vacature op vacaturesites en social media posten;
  • Wij kijken naar de kandidaten ‘achter het cv’.

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten onze toekomstige dienstverlening? Neem contact met ons op en we zullen je alle ins-en outs erover vertellen! Ons persoonlijk spreken? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Benieuwd naar andere gerelateerde artikelen, neem een kijkje op onze nieuws pagina!

Auteur: Mauro Cardinaal