Financieel manager

Door je aan te melden bij Brainconsultant maak je kans op een positie als financieel manager bij een middelgroot tot groot bedrijf. Tenminste, als je hiervoor over de juiste kennis en ervaring beschikt. Wij zijn een werving- en selectiebureau waarin vraag en aanbod van werk perfect samenkomen. Door je bij ons aan te melden kunnen werkgevers en werknemers elkaar vinden. Wil jij als financieel manager aan de slag in Noord-Nederland? Neem dan snel contact met ons op!

Financieel manager vacature

Zodra je bij ons bent aangemeld, kun je reageren op een beschikbare financieel manager vacature. Ook is het mogelijk om door een werkgever gevonden te worden. Wees daarom heel specifiek in het maken van je profiel. Maak naar een potentiële werkgever duidelijk over welke kennis en ervaring je beschikt. Deze kan dan bepalen of jij past bij het bedrijf. Laat je opnemen in onze database en wie weet leidt een financieel manager vacature wel heel snel naar een baan!

Financieel manager taken

Heb jij de benodigde eigenschappen om de verschillende financieel manager taken op je te nemen? Hieronder vallen onder andere de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie van een bedrijf en het verzorgen van maand-, kwartaal-, en jaarverslagen. Alle facetten van de financiële tak van een bedrijf moeten zorgvuldig worden vastgelegd. Tot de financieel manager taken behoort ook de aansturing van de administratief medewerkers. Kun jij dit takenpakket aan? Meld je dan aan bij Brainconsultant.

Financieel manager Groningen

Ga in de noordelijke provincies aan de slag door te reageren op een vacature voor financieel manager in Groningen! Zodra je je aanmeldt, kijken wij of je geschikt bent voor de bedrijfstakken waarin wij mensen van werk voorzien. Is dat niet het geval? Geen nood! Wij helpen onze kandidaten graag aan cursussen en trainingen om hun kennis bij te spijkeren. Zo kun je straks via Brainconsultant alsnog als financieel manager in Groningen aan de slag.

Copyright © 2022 Brainconsultant

Neem contact met ons op!
Elke werkdag van 8:30 t/m 17:30